Over SimDif

Over SimDif

Menu

Eenvoudig anders

Het bedrijf

Simple Different Co. LTD is opgericht in 2009. Het is een zelf gefinancierd bedrijf gevestigd in Chiang Mai, Thailand met een kleine en diverse gemeenschap van talenten van over de hele wereld.

Ze zijn een team van 10 mensen tussen 23 en 52 jaar die 4 talen delen - Engels, Thais, Frans, Spaans en het lokale Noord-Thaise dialect.

Ze delen allemaal dezelfde overtuiging bij het bouwen van een originele en nuttige app en delen dezelfde ethiek bij het definiëren van hun service en het helpen van hun gebruikers.

Drie jaar geleden begonnen ze met het herschrijven van de eerste versie van SimDif en noemden het "de V2". Het is een ingenieus technisch platform dat SimDif 2 en andere projecten van dezelfde aard kan ondersteunen.

Het Simple Different dagelijkse team
Het Simple Different dagelijkse team

De familie

De oprichters zijn Frans en Zwitsers. Vrienden, familie en enkele van de ontwikkelaars zijn tot op de dag van vandaag nog steeds aandeelhouders van het bedrijf.

Er zijn ook verschillende belangrijke adviseurs en vertalers die regelmatig samenwerken met het Simple Different-team.

In het afgelopen decennium hebben enkele uitstekende ontwikkelaars deel uitgemaakt van het avontuur. Die teamleden zijn, samen met aandeelhouders, adviseurs, consultants, vertalers en vooral de gebruikers, direct verantwoordelijk voor de kwaliteiten en waarden die SimDif vertegenwoordigt. Gedurende deze tijd hebben ze een schat aan ervaring opgedaan in het maken en beheren van een website builder-app.

Wie is het kernteam van Simple Different?

Het Simple Different Core Team

Eenvoudige andere ethiek

De "user first" benadering

Onderdeel van de Ethics of Simple Different, het bedrijf achter SimDif, is om zijn gebruikers te begeleiden bij het bouwen van websites. SimDif is ontworpen om gebruikers aan te moedigen om de inhoud te creëren en te organiseren die hun lezers zouden willen zien: het is ook de beste manier om een website voor Google te structureren.

SimDif is niet opgevat als een product dat mensen zouden kopen voordat ze de kans hadden om het te begrijpen.