Over SimDif

Over SimDif

Menu

Wat zeggen mensen over SimDif?

Professionele beoordelingen:

2019 - https://www.androidappsreview.com/2019/05/29/website-builder-for-android-app-review/ "Over het algemeen is Website Builder voor Android een buitengewoon goed ontworpen app die de belangrijkste gebieden levert die het belangrijkst zijn: gebruiksgemak, flexibiliteit, mogelijkheden en uitbreidbaarheid"

2017 - https://appslisto.com/website-builder-review/

"De app is positief ontvangen onder Android-gebruikers met getuigenissen van fans. Het gebruiksgemak en de eenvoud van de app hebben hem meer downloads en gebruik opgeleverd. Het feit dat u geen andere persoon hoeft in te huren om een website te bouwen voor uw zaken zijn de droom van de meeste ondernemers en de SimDif-websitebouwer heeft de droom waargemaakt "

2015 - https://web-builder-app.com/

"SimDif heeft duidelijk heel goed nagedacht over hoe de websites die hun gebruikers maken daadwerkelijk zullen presteren, zowel voor websitebezoekers als voor de resultaten van zoekmachines. Over het geheel genomen de combinatie van gebruiksgemak en de consistentie van de mogelijkheden voor het maken van websites op Android, iPhone, iPad en desktop zijn ongeëvenaard. "

Gebruikersbeoordelingen en recensies in de Google Play Store:

Stefanie Bollmann

21 november 2018 - ★★★★★

"Ik heb verschillende apps voor het maken van websites bekeken voordat ik ervoor koos om SimDif te gebruiken en ik heb er nooit spijt van gehad. Het is het beste: eenvoudig de website beheren en updaten vanaf alle apparaten en in een oogwenk publiceren. Als ik de dingen niet zelf kon oplossen Ik kreeg snel hulp van een vriendelijke klantenservice. 100% aanbevelen "

Clive Cooper

19 november 2018 - ★★★★★

"Gegeven deze app een eerlijke testrit, zeer indrukwekkend. Het doet precies wat ik had verwacht en het doet het goed. Een zeer intuïtieve applicatie. Ik kan mezelf uiteindelijk zien gaan voor de pro-versie, maar voor nu is de gratis versie prima. Nou gedaan ontwikkelaars. "

Danoz Directo

3 november 2018 - ★★★★★

"Uitstekend, gemakkelijk te gebruiken en met gratis functies, maar ik ga voor een pro-versie omdat ik onder de indruk ben."

Moomin74

28 oktober 2018 - ★★★★★

"Geweldige website builder en hosting-app. Het is erg handig om alles vanuit één app te kunnen beheren."

Chidi Edward Nnaji

1 oktober 2018 - ★★★★★

"SimDif is een van de eenvoudigste manieren om elk type website te bouwen. Zelfs een beginner kan SimDif gebruiken."

Eenvoudig anders

Het bedrijf

Simple Different Co. LTD is opgericht in 2009. Het is een zelf gefinancierd bedrijf gevestigd in Chiang Mai, Thailand met een kleine en diverse gemeenschap van talenten van over de hele wereld.

Ze zijn een team van 10 mensen tussen 23 en 52 jaar die 4 talen delen - Engels, Thais, Frans, Spaans en het lokale Noord-Thaise dialect.

Ze delen allemaal dezelfde overtuiging bij het bouwen van een originele en nuttige app en delen dezelfde ethiek bij het definiëren van hun service en het helpen van hun gebruikers.

Drie jaar geleden begonnen ze met het herschrijven van de eerste versie van SimDif en noemden het "de V2". Het is een ingenieus technisch platform dat SimDif 2 en andere projecten van dezelfde aard kan ondersteunen.