Over SimDif

Over SimDif

Menu

Persbericht

SimDif 2 is nu uit

De missie van SimDif is altijd geweest om mensen te helpen leren hoe ze een functionele website voor zichzelf kunnen maken. In 2012 werd de app de eerste website builder-app op iOS en Android en sindsdien is deze mond-tot-mondreclame gegroeid.

SimDif 2 zoekt nu dekking en pers om een breder publiek over de hele wereld aan te trekken en meer mensen te helpen goede websites te maken.

SimDif is een project met een sociale impact dat erop gericht is zoveel mogelijk mensen in hun kracht te zetten. BabelDif is gemaakt om de app in een groot aantal talen te kunnen vertalen en FairDif is opgericht om een eerlijke PPP-geïndexeerde prijs te geven voor de Smart- en Pro-versies. Er is ook een gratis versie.

Vanaf het begin heeft SimDif de zaken anders aangepakt

Met een duidelijke ambitie om gebruikers op te leiden en te begeleiden om te begrijpen wat een goede website echt maakt. Het is een gebruiksvriendelijke app, zelfs voor mensen die zichzelf als analfabeet beschouwen.

SimDif verlegt de focus om te benadrukken wat er echt toe doet - structuur, organisatie en inhoud - en laat mensen zien wat cruciaal is voor een duidelijke en georganiseerde website. SimDif is een ethische service, geen product dat is ontworpen om het verkeerde idee van een website te verkopen.

Er is veel energie en middelen geïnvesteerd in de vereenvoudiging en educatieve aspecten van de app en de service

" Na te hebben gezien wat SimDif voor zijn gebruikers kan doen, werd het duidelijk dat het een goede zaak zou zijn om het voor iedereen toegankelijk te maken. Dat is precies de reden waarom we 3 jaar geleden begonnen met het opnieuw bedenken en herschrijven van het hele platform vanaf nul " - Yorick Vince, CEO-oprichter van Simple Different.

Maar wat is SimDif eigenlijk?

SimDif App-pictogram
SimDif App-pictogram

Een unieke Website Creation App

SimDif is een van de weinige websitebouwers die volledig functioneel is, met dezelfde functies, op een telefoon, computer en tablet. Hierdoor kunt u schakel eenvoudig van het ene apparaat naar het andere om uw site te bewerken en te publiceren.

SimDif 2 is een app om volledige websites te maken, allemaal vanaf een telefoon zonder enige technische kennis.

Maak een site door pagina's en blokken toe te voegen en vervolgens inhoud toe te voegen. Blokken maken pagina's, pagina's maken sites.

Voor wie is het?

SimDif is voor iedereen die probleemloos een website wil maken. De meeste gebruikers zijn tegenwoordig eigenaren van kleine bedrijven, docenten, studenten, gemeenschappen en clubs, ondernemers en mensen die diensten verkopen.

Waarom is het gemaakt?

Simple Different heeft SimDif 2 ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften voor het maken van websites van mensen over de hele wereld, om gebruikers te helpen hun aanwezigheid op het web op te bouwen en een platform te hebben om hun site te beheren.

Deze service is al beschikbaar in 13 talen en is ontworpen om te worden vertaald. Dankzij BabelDif (een vertaaltool ontwikkeld naast SimDif 2) kunnen de app en de gidsen door zijn eigen gebruikers in veel verschillende talen worden vertaald. Het doel is om zoveel mogelijk talen en culturen te ondersteunen, vooral die welke ondervertegenwoordigd zijn op internet .

Hoeveel kost het?

Er is een gratis versie en voor het eerst ter wereld een eerlijke PPP-geïndexeerde prijs voor de Smart- en Pro-versies. Deze index heet FairDif en maakt het mogelijk om voor elk land de juiste prijs te berekenen. Hosting en de gidsen zijn gratis voor alle soorten sites. Om de functies en prijs van elke versie te bekijken waar je bent, kun je hier terecht .

Lokalisatie: ter ondersteuning en bevordering van talen en culturen

SimDif 2 is ontworpen om ondervertegenwoordigde talen en culturen te promoten
SimDif 2 is ontworpen om ondervertegenwoordigde talen en culturen te promoten

De meerderheid van de wereld heeft nu toegang tot internet via een telefoon

Te veel mensen worden gedwongen om Engels of een andere veelgebruikte taal te gebruiken, vooral die uit ontwikkelingslanden op het internet, aangezien er weinig of geen online tools in hun moedertaal zijn. Daarom is het belangrijk om die gebruikers te bereiken en deze taalvergelijking op te lossen.

Een van de kernwaarden van Simple Different is het respecteren en promoten van de rijke diversiteit van de talen en culturen van de wereld, alvorens na te denken over een financiële conversie

Een echte onderneming met sociale impact

De toekomst ligt in de hand

De smartphone heeft een revolutie teweeggebracht op het internet. Het aantal verbonden gebruikers is de afgelopen 3 jaar verdubbeld. 2 miljard NIEUWE internetgebruikers over de hele wereld hebben het web ontdekt, en zoveel mensen zullen de komende jaren hetzelfde doen.

Een gratis app voor het bouwen van websites, die vanaf elk mobiel apparaat werkt, in de meeste talen , is een belangrijk hulpmiddel voor empowerment.

SimDif 2 - Een tastbare impact op 5 cruciale gebieden:

De prijs van SimDif over de hele wereld aanpassen

FairDif - Koopkrachtpariteit toegepast
FairDif - Koopkrachtpariteit toegepast

Om voor iedereen een eerlijke prijs te creëren, moet voor iedereen een andere prijs worden berekend

SimDif heeft een speciale index, FairDif, gemaakt om de prijs van zijn betaalde versies te berekenen. Dankzij FairDif wordt de prijs van SimDif aangepast aan de kosten van levensonderhoud in elk land. SimDif lijkt de eerste service op internet te zijn die dit soort adaptieve prijzen met klem toepast. SimDif bevat ook een gratis versie die voor iedereen beschikbaar is.

Eenvoudige andere ethiek

De "user first" benadering

Onderdeel van de Ethics of Simple Different, het bedrijf achter SimDif, is om zijn gebruikers te begeleiden bij het bouwen van websites. SimDif is ontworpen om gebruikers aan te moedigen om de inhoud te creëren en te organiseren die hun lezers zouden willen zien: het is ook de beste manier om een website voor Google te structureren.

SimDif is niet opgevat als een product dat mensen zouden kopen voordat ze de kans hadden om het te begrijpen.

Wat zeggen mensen over SimDif?

Professionele beoordelingen:

2019 - https://www.androidappsreview.com/2019/05/29/website-builder-for-android-app-review/ "Over het algemeen is Website Builder voor Android een buitengewoon goed ontworpen app die de belangrijkste gebieden levert die het belangrijkst zijn: gebruiksgemak, flexibiliteit, mogelijkheden en uitbreidbaarheid"

2017 - https://appslisto.com/website-builder-review/

"De app is positief ontvangen onder Android-gebruikers met getuigenissen van fans. Het gebruiksgemak en de eenvoud van de app hebben hem meer downloads en gebruik opgeleverd. Het feit dat u geen andere persoon hoeft in te huren om een website te bouwen voor uw zaken zijn de droom van de meeste ondernemers en de SimDif-websitebouwer heeft de droom waargemaakt "

2015 - https://web-builder-app.com/

"SimDif heeft duidelijk heel goed nagedacht over hoe de websites die hun gebruikers maken daadwerkelijk zullen presteren, zowel voor websitebezoekers als voor de resultaten van zoekmachines. Over het geheel genomen de combinatie van gebruiksgemak en de consistentie van de mogelijkheden voor het maken van websites op Android, iPhone, iPad en desktop zijn ongeëvenaard. "

Gebruikersbeoordelingen en recensies in de Google Play Store:

Stefanie Bollmann

21 november 2018 - ★★★★★

"Ik heb verschillende apps voor het maken van websites bekeken voordat ik ervoor koos om SimDif te gebruiken en ik heb er nooit spijt van gehad. Het is het beste: eenvoudig de website beheren en updaten vanaf alle apparaten en in een oogwenk publiceren. Als ik de dingen niet zelf kon oplossen Ik kreeg snel hulp van een vriendelijke klantenservice. 100% aanbevelen "

Clive Cooper

19 november 2018 - ★★★★★

"Gegeven deze app een eerlijke testrit, zeer indrukwekkend. Het doet precies wat ik had verwacht en het doet het goed. Een zeer intuïtieve applicatie. Ik kan mezelf uiteindelijk zien gaan voor de pro-versie, maar voor nu is de gratis versie prima. Nou gedaan ontwikkelaars. "

Danoz Directo

3 november 2018 - ★★★★★

"Uitstekend, gemakkelijk te gebruiken en met gratis functies, maar ik ga voor een pro-versie omdat ik onder de indruk ben."

Moomin74

28 oktober 2018 - ★★★★★

"Geweldige website builder en hosting-app. Het is erg handig om alles vanuit één app te kunnen beheren."

Chidi Edward Nnaji

1 oktober 2018 - ★★★★★

"SimDif is een van de eenvoudigste manieren om elk type website te bouwen. Zelfs een beginner kan SimDif gebruiken."

Voor de pers

De persmap bevat:

persbericht

App beschrijving

SimDif 2 pictogram / logo

Screenshots voor Android, iPhone en iPad

Eenvoudig ander logo