Over SimDif

Over SimDif

Menu

Een echte onderneming met sociale impact

De toekomst ligt in de hand

De smartphone heeft een revolutie teweeggebracht op het internet. Het aantal verbonden gebruikers is de afgelopen 3 jaar verdubbeld. 2 miljard NIEUWE internetgebruikers over de hele wereld hebben het web ontdekt, en zoveel mensen zullen de komende jaren hetzelfde doen.

Een gratis app voor het bouwen van websites, die vanaf elk mobiel apparaat werkt, in de meeste talen , is een belangrijk hulpmiddel voor empowerment.

SimDif 2 - Een tastbare impact op 5 cruciale gebieden:

Economische groei

Elk bedrijf heeft zijn eigen aanwezigheid op internet nodig.

SimDif 2 is ontworpen om gebruikers actief te helpen zichtbaar te zijn op Google en hen te begeleiden om de inhoud van hun site duidelijk te presenteren. We hebben het niet over een sociale pagina, maar over een ruimte die iedereen kan beheren en organiseren zoals hij of zij dat nodig acht.

Digitaal onderwijs

SimDif is zo eenvoudig dat sommige scholen het gebruiken als een manier voor leerlingen om hun werk te presenteren.

Het is net een spel. Docenten kunnen studenten de mogelijkheid bieden om te begrijpen hoe online inhoud wordt geselecteerd, opgemaakt en georganiseerd voor een specifiek publiek.

SimDif is een gemakkelijke, betaalbare en moderne tool om studenten te helpen slimmere en veiligere webgebruikers te worden.

Vrijheid van meningsuiting

Het moeilijkste deel van het uiten van een nieuw idee is het vinden van de juiste ondersteuning.

SimDif biedt gratis apps op iOS en Android, evenals een online versie. Dit betekent dat iedereen overal ter wereld een website kan maken en beheren met zijn telefoon, tablet of computer. SimDif host de sites en inhoud van zijn gebruikers veilig op hoogwaardige servers in Frankrijk, onder Europese regelgeving.

SimDif verwelkomt geen oplichting, spam, virussen, pornografie, illegale drugs of haatdragende of lasterlijke inhoud.

Culturele diversiteit

Duizenden talen en culturen zijn ondervertegenwoordigd op internet.

Een krachtig instrument moet openstaan voor lokalisatie, zodat mensen het kunnen aanpassen en delen met hun gemeenschappen.

SimDif is ontworpen om door zijn eigen gebruikers in honderden talen te worden vertaald.

Empowerment van de gemeenschap

Mensen helpen zichzelf online te organiseren zonder technische achtergrond.

Ondersteuning van gemeenschapsprojecten zoals sport, hobby's, belangenbehartiging, lokaal nieuws en artistieke evenementen.

Lokalisatie: ter ondersteuning en bevordering van talen en culturen

SimDif 2 is ontworpen om ondervertegenwoordigde talen en culturen te promoten
SimDif 2 is ontworpen om ondervertegenwoordigde talen en culturen te promoten

De meerderheid van de wereld heeft nu toegang tot internet via een telefoon

Te veel mensen worden gedwongen om Engels of een andere veelgebruikte taal te gebruiken, vooral die uit ontwikkelingslanden op het internet, aangezien er weinig of geen online tools in hun moedertaal zijn. Daarom is het belangrijk om die gebruikers te bereiken en deze taalvergelijking op te lossen.

Een van de kernwaarden van Simple Different is het respecteren en promoten van de rijke diversiteit van de talen en culturen van de wereld, alvorens na te denken over een financiële conversie

Eenvoudige andere ethiek

De "user first" benadering

Onderdeel van de Ethics of Simple Different, het bedrijf achter SimDif, is om zijn gebruikers te begeleiden bij het bouwen van websites. SimDif is ontworpen om gebruikers aan te moedigen om de inhoud te creëren en te organiseren die hun lezers zouden willen zien: het is ook de beste manier om een website voor Google te structureren.

SimDif is niet opgevat als een product dat mensen zouden kopen voordat ze de kans hadden om het te begrijpen.