Over SimDif

Over SimDif

Menu

Het Simple Different Core Team

Yorick

Oprichter en CEO van Simple Different

Ontwerpen van grafische gebruikersinterfaces voor 30 jaar en heeft een passie voor het balanceren van gebruikerservaring en softwareontwerp met ethiek. Hij besteedt zijn tijd aan het helpen van gebruikers, het leren over hun percepties en behoeften en het creëren van manieren om hen een effectieve en transparante oplossing te bieden. Yorick gelooft dat SimDif een succesvolle onderneming met sociale impact kan worden en een plek voor getalenteerde mensen om zich graag te uiten en te groeien in hun favoriete vakgebied.

Hij was ooit een traditionele Thaise massagetherapeut, leert vandaag nog steeds over mindfulness en heeft absoluut een nieuwe stoel nodig voor zijn Royal Enfield.

Mr. Yut

iOS App Developer, Server Administrator

Yut heeft een constante blik op onze virtuele en fysieke machines. Hij is sinds 2011 een cruciaal en waardevol familielid.

Zijn nieuwsgierige geest, zachte manier van doen en pure goedhartigheid, gecombineerd met zijn zorg voor gebruikerservaring, zijn een van de pijlers van Simple Different geworden. Hij coördineert nu de ontwikkeling van SimDif 2.

Yut houdt ervan om nieuwe dingen uit te proberen in Linux, nieuwe apps te testen, films te kijken, gitaar te spelen en koffie te drinken.

Mr. Berm

Android App & Yorname Developer

Berm kwam in 2014 bij Simple Different. Hij kwam hier diep gemotiveerd om de eerste website builder op Android te verbeteren. Hij staat bekend als zowel erg scherp als cool. Dankzij Berm is de Android-app nu het belangrijkste hulpmiddel voor onze gebruikers om hun websites te bouwen.

Zijn grootste passie zonder werk is om te reageren op de eindeloze nieuwsgierigheid van zijn zoon.

Mr. O

Back-End Wizard

Achter een vreugdevolle persoonlijkheid verbergt Mr. O een briljante geest en een duidelijke smaak voor structuur en organisatie. Hij kwam een jaar geleden bij het team en zijn bijdrage aan de oprichting van het nieuwe platform is van onschatbare waarde geweest.

Als hij niet aan het werk is, is hij een fervent aanhanger van technologienieuws en is hij de trotse vader van 3 slimme kinderen.

Mai

Code Angel

Mai is buitengewoon nieuwsgierig, erg leergierig en houdt van haar werk. Ze had een beetje genoeg van back-end development, dus duikt ze nu ook in de front-end. Ze heeft een diep verlangen om betere code te begrijpen en te schrijven. Ze verliet de universiteit een paar jaar geleden en is al op weg om een getalenteerde full-stack ontwikkelaar te worden.

Ze heeft een nieuwe auto gekocht en reist graag zoveel mogelijk door de regio.

Fai

Code Fairy

Deze mooie jonge vrouw leert snel. Altijd nieuwsgierig hoe de dingen werken, toont ze geleidelijk echte competentie in veel verschillende aspecten van de creatie van SimDif 2. Fai is een toekomstig full-stack talent, maar geeft ook om de grafische kwaliteiten van haar werk.

Thuis tekent en leest ze graag om haar Engels te verbeteren.

Ning

Administratief medewerker en moeder van het bedrijf

Ning is hier sinds het allereerste begin in 2009, doet de rekeningen, doet de belastingen, helpt de BOI-status, visa en werkvergunningen te krijgen. En net zo belangrijk is dat Ning iedereen in moeilijke tijden gelukkig maakt.

Als ze het bedrijf niet in haar eentje bij elkaar houdt, houdt ze van breien en borduren. Ze is ook een gerespecteerde massagetherapeut.

Stéphane

Gebruikerservaring en ondersteuning

Stéphane kwam in 2014 bij SimpleDifferent. Zoals de meeste leden van het team is hij een man met veel talenten. Hij werkt al 15 jaar in de IT en is verantwoordelijk voor de Japanse vertaling en coördineert het werk van de andere vertalers. Stéphane staat dicht bij de behoeften van de gebruiker, hij beantwoordt de hotline en draagt bij aan de toekomst van SimDif.

In zijn vrije tijd speelt hij graag badminton en is hij actief betrokken bij het bestuderen van traditionele Thaise muziek.

Tom

Directeur communicatie en marketing

Tom is in 2009 afgestudeerd in computerwetenschappen en werkt sindsdien in communicatie en marketing.

Hij heeft een echte passie voor muziek en woonde 9 jaar in China, waar hij entertainmentevenementen coördineerde en bands en artiesten leidde / produceerde.

In zijn vrije tijd gaat hij graag naar de sportschool, schrijft hij muziek en brengt hij tijd door met zijn hond.

Eenvoudige andere ethiek

De "user first" benadering

Onderdeel van de Ethics of Simple Different, het bedrijf achter SimDif, is om zijn gebruikers te begeleiden bij het bouwen van websites. SimDif is ontworpen om gebruikers aan te moedigen om de inhoud te creëren en te organiseren die hun lezers zouden willen zien: het is ook de beste manier om een website voor Google te structureren.

SimDif is niet opgevat als een product dat mensen zouden kopen voordat ze de kans hadden om het te begrijpen.

Maar wat is SimDif eigenlijk?

SimDif App-pictogram
SimDif App-pictogram

Een unieke Website Creation App

SimDif is een van de weinige websitebouwers die volledig functioneel is, met dezelfde functies, op een telefoon, computer en tablet. Hierdoor kunt u schakel eenvoudig van het ene apparaat naar het andere om uw site te bewerken en te publiceren.

SimDif 2 is een app om volledige websites te maken, allemaal vanaf een telefoon zonder enige technische kennis.

Maak een site door pagina's en blokken toe te voegen en vervolgens inhoud toe te voegen. Blokken maken pagina's, pagina's maken sites.

Voor wie is het?

SimDif is voor iedereen die probleemloos een website wil maken. De meeste gebruikers zijn tegenwoordig eigenaren van kleine bedrijven, docenten, studenten, gemeenschappen en clubs, ondernemers en mensen die diensten verkopen.

Waarom is het gemaakt?

Simple Different heeft SimDif 2 ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften voor het maken van websites van mensen over de hele wereld, om gebruikers te helpen hun aanwezigheid op het web op te bouwen en een platform te hebben om hun site te beheren.

Deze service is al beschikbaar in 13 talen en is ontworpen om te worden vertaald. Dankzij BabelDif (een vertaaltool ontwikkeld naast SimDif 2) kunnen de app en de gidsen door zijn eigen gebruikers in veel verschillende talen worden vertaald. Het doel is om zoveel mogelijk talen en culturen te ondersteunen, vooral die welke ondervertegenwoordigd zijn op internet .

Hoeveel kost het?

Er is een gratis versie en voor het eerst ter wereld een eerlijke PPP-geïndexeerde prijs voor de Smart- en Pro-versies. Deze index heet FairDif en maakt het mogelijk om voor elk land de juiste prijs te berekenen. Hosting en de gidsen zijn gratis voor alle soorten sites. Om de functies en prijs van elke versie te bekijken waar je bent, kun je hier terecht .