Over SimDif

Over SimDif

Menu

Lokalisatie: ter ondersteuning en bevordering van talen en culturen

SimDif 2 is ontworpen om ondervertegenwoordigde talen en culturen te promoten
SimDif 2 is ontworpen om ondervertegenwoordigde talen en culturen te promoten

De meerderheid van de wereld heeft nu toegang tot internet via een telefoon

Te veel mensen worden gedwongen om Engels of een andere veelgebruikte taal te gebruiken, vooral die uit ontwikkelingslanden op het internet, aangezien er weinig of geen online tools in hun moedertaal zijn. Daarom is het belangrijk om die gebruikers te bereiken en deze taalvergelijking op te lossen.

Een van de kernwaarden van Simple Different is het respecteren en promoten van de rijke diversiteit van de talen en culturen van de wereld, alvorens na te denken over een financiële conversie

Je eigen moedertaal

BabelDif is een tool in SimDif 2 waarmee gebruikers de app in hun eigen taal kunnen vertalen. Het is ingebouwd in de kern van de app, waardoor gebruikers een platform hebben om zelf een bijdrage te leveren en de app te lokaliseren.

BabelDif is al vergevorderd. Binnen drie jaar zal het de vertaling van de app in meer dan 100 talen kunnen vergemakkelijken. BabelDif werd geïnspireerd door Douglas Adams 'Babel Fish . :-)

Het is belangrijk om gebruikers de mogelijkheid te geven om de tool die ze gebruiken om hun eigen aanwezigheid op het web te vergroten, beter te begrijpen en te controleren.

FairDif ondersteunt dit initiatief verder door voor elk land een eerlijke prijsindex aan te bieden:

De prijs van SimDif over de hele wereld aanpassen

FairDif - Koopkrachtpariteit toegepast
FairDif - Koopkrachtpariteit toegepast

Om voor iedereen een eerlijke prijs te creëren, moet voor iedereen een andere prijs worden berekend

SimDif heeft een speciale index, FairDif, gemaakt om de prijs van zijn betaalde versies te berekenen. Dankzij FairDif wordt de prijs van SimDif aangepast aan de kosten van levensonderhoud in elk land. SimDif lijkt de eerste service op internet te zijn die dit soort adaptieve prijzen met klem toepast. SimDif bevat ook een gratis versie die voor iedereen beschikbaar is.

Een echte onderneming met sociale impact

De toekomst ligt in de hand

De smartphone heeft een revolutie teweeggebracht op het internet. Het aantal verbonden gebruikers is de afgelopen 3 jaar verdubbeld. 2 miljard NIEUWE internetgebruikers over de hele wereld hebben het web ontdekt, en zoveel mensen zullen de komende jaren hetzelfde doen.

Een gratis app voor het bouwen van websites, die vanaf elk mobiel apparaat werkt, in de meeste talen , is een belangrijk hulpmiddel voor empowerment.

SimDif 2 - Een tastbare impact op 5 cruciale gebieden: