Over SimDif

Over SimDif

Menu

Vragen

Op zoek naar ondersteuning?

Als gebruiker van SimDif is de snelste manier om een antwoord op een technisch probleem te krijgen of om hulp te krijgen, door op de rode helpknop te tikken.

Stel je vraag aan de kleine robot in het eerste tabblad of blader door de minigidsen, je zult schatten aan goed advies vinden.

Ik hoor graag van je

Aarzel niet om contact met ons op te nemen met persvragen, als u vragen heeft of als u ondersteuning nodig heeft.
Email ons
E-mailadres
Onderwerpen
Bericht

The Simple Different Website Builder

Om meer te weten te komen over de waarden die SimDif hooghoudt

Kijk dan op deze pagina's:

Maar wat is SimDif eigenlijk?

SimDif App-pictogram
SimDif App-pictogram

Een unieke Website Creation App

SimDif is een van de weinige websitebouwers die volledig functioneel is, met dezelfde functies, op een telefoon, computer en tablet. Hierdoor kunt u schakel eenvoudig van het ene apparaat naar het andere om uw site te bewerken en te publiceren.

SimDif 2 is een app om volledige websites te maken, allemaal vanaf een telefoon zonder enige technische kennis.

Maak een site door pagina's en blokken toe te voegen en vervolgens inhoud toe te voegen. Blokken maken pagina's, pagina's maken sites.

Voor wie is het?

SimDif is voor iedereen die probleemloos een website wil maken. De meeste gebruikers zijn tegenwoordig eigenaren van kleine bedrijven, docenten, studenten, gemeenschappen en clubs, ondernemers en mensen die diensten verkopen.

Waarom is het gemaakt?

Simple Different heeft SimDif 2 ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften voor het maken van websites van mensen over de hele wereld, om gebruikers te helpen hun aanwezigheid op het web op te bouwen en een platform te hebben om hun site te beheren.

Deze service is al beschikbaar in 13 talen en is ontworpen om te worden vertaald. Dankzij BabelDif (een vertaaltool ontwikkeld naast SimDif 2) kunnen de app en de gidsen door zijn eigen gebruikers in veel verschillende talen worden vertaald. Het doel is om zoveel mogelijk talen en culturen te ondersteunen, vooral die welke ondervertegenwoordigd zijn op internet .

Hoeveel kost het?

Er is een gratis versie en voor het eerst ter wereld een eerlijke PPP-geïndexeerde prijs voor de Smart- en Pro-versies. Deze index heet FairDif en maakt het mogelijk om voor elk land de juiste prijs te berekenen. Hosting en de gidsen zijn gratis voor alle soorten sites. Om de functies en prijs van elke versie te bekijken waar je bent, kun je hier terecht .