Over Simple Different

Over Simple Different

Menu

Een oprechte onderneming met sociale impact

De toekomst ligt in de hand

De smartphone heeft een revolutie teweeggebracht op het internet. Het aantal internet gebruikers is de afgelopen 3 jaar verdubbeld. 2 miljard NIEUWE internet gebruikers over de hele wereld hebben het web ontdekt, en evenveel mensen zullen dat de komende jaren ook gaan doen.

Een gratis app voor het bouwen van websites, die  vanaf elk mobiel apparaat werkt, in de meeste talen , is een belangrijk hulpmiddel voor empowerment.

SimDif 2 - Een tastbare impact, op 5 cruciale gebieden:

Economische groei

Elk bedrijf heeft zijn eigen aanwezigheid op internet nodig.

SimDif 2 is ontworpen om gebruikers actief te helpen zichtbaar te zijn op Google en hen te begeleiden om de inhoud van hun site duidelijk te presenteren. We hebben het niet over een pagina op een sociaal netwerk zoals Facebook of instagram, ..., maar een ruimte die iedereen kan beheren en organiseren zoals hij wil.

Digitaal onderwijs

SimDif is zo eenvoudig dat sommige scholen het gebruiken als een manier voor studenten om hun werk te presenteren.

Het is als een spel. Docenten kunnen studenten de mogelijkheid bieden om te begrijpen hoe online inhoud wordt geselecteerd, opgemaakt en georganiseerd voor een specifiek publiek.

SimDif is een gemakkelijke, betaalbare en moderne tool om studenten te helpen slimmere en veiligere internetgebruikers te worden.

Vrijheid van meningsuiting

Het moeilijkste van het uiten van een nieuw idee is het vinden van de juiste ondersteuning.

SimDif biedt gratis apps op iOS en Android, evenals een online versie. Dit betekent dat iedereen overal ter wereld een website kan maken en beheren met zijn telefoon, tablet of computer. SimDif host de sites en inhoud van zijn gebruikers veilig op servers van hoge kwaliteit in Frankrijk, onder Europese regelgeving.

SimDif verwelkomt geen oplichting, spam, virussen, pornografie, illegale drugs of haatdragende of lasterlijke inhoud.

Culturele diversiteit

Duizenden talen en culturen zijn ondervertegenwoordigd op internet.

Een empowerend instrument moet openstaan voor lokalisatie, zodat mensen het kunnen aanpassen en delen in hun gemeenschappen.

SimDif is ontworpen om door zijn eigen gebruikers in honderden talen te worden vertaald.

Empowerment van de gemeenschap

Mensen helpen zichzelf online te organiseren zonder technische achtergrond.

Ondersteuning van gemeenschapsprojecten zoals sport, hobby's, belangenbehartiging, lokaal nieuws en artistieke evenementen.

Lokalisatie: om talen en culturen te ondersteunen en te promoten

Het grootste deel van de wereld heeft nu toegang tot internet vanaf een telefoon

Te veel mensen worden gedwongen om Engels of een andere veelgebruikte taal te gebruiken, vooral die uit ontwikkelingslanden op internet, omdat er weinig of geen online tools in hun moedertaal zijn. Daarom is het belangrijk om die gebruikers te bereiken en deze taalkundige vergelijking op te lossen.

Een van de kernwaarden van Simple Different is het respecteren en promoten van de rijke diversiteit van de talen en culturen van de wereld, alvorens na te denken over een financiële conversie

SimDif 2 is ontworpen om ondervertegenwoordigde talen en culturen te promoten
SimDif 2 is ontworpen om ondervertegenwoordigde talen en culturen te promoten

Eenvoudige verschillende ethiek

De "gebruiker eerst"-benadering

Een deel van de ethiek van Simple Different, het bedrijf achter SimDif, is om zijn gebruikers te begeleiden bij het bouwen van websites. SimDif is ontworpen om gebruikers aan te moedigen om de inhoud te maken en te organiseren die hun lezers zouden willen zien: het is ook de beste manier om een website voor Google te structureren.

SimDif is niet bedoeld als een product dat mensen zouden kopen voordat ze de kans hadden om het te begrijpen.