Over Simple Different

Over Simple Different

Menu

Het Simple Different Core Team

Yorick

Oprichter en CEO van Simple Different

Ontwerp al 30 jaar grafische gebruikersinterfaces en heeft een passie voor het balanceren van gebruikerservaring en softwareontwerp met ethiek. Hij besteedt zijn tijd aan het helpen van gebruikers, het leren over hun percepties en behoeften, en het creëren van manieren om hen een effectieve en transparante oplossing te bieden. Yorick gelooft dat SimDif een succesvolle onderneming met sociale impact kan worden en een plek voor getalenteerde mensen om zich graag uit te drukken en te groeien in hun favoriete vakgebieden.

Hij was ooit een traditionele Thaise massagetherapeut, leert tegenwoordig nog steeds over mindfulness en heeft absoluut een nieuwe stoel nodig voor zijn Royal Enfield.

Mr. Yut

iOS-app-ontwikkelaar, serverbeheerder

Yut houdt onze virtuele en fysieke machines constant in de gaten. Sinds 2011 is hij een cruciaal en waardevol lid van de familie.

Zijn leergierige geest, zachte manier van doen en pure goedhartigheid, gecombineerd met zijn zorg voor gebruikerservaring, zijn een van de pijlers van Simple Different geworden. Hij coördineert nu de ontwikkeling van SimDif 2.

Yut vindt het leuk om nieuwe dingen in Linux uit te proberen, nieuwe apps te testen, films te kijken, gitaar te spelen en koffie te drinken.

Mr. Berm

Android App & Yorname Ontwikkelaar

Berm kwam in 2014 bij Simple Different. Hij kwam hier diep gemotiveerd om de eerste websitebouwer op Android te verbeteren. Hij staat bekend als zowel erg scherp als cool. Dankzij Berm is de Android-app nu het belangrijkste hulpmiddel voor onze gebruikers om hun websites te bouwen.

Zijn grootste passie buiten het werk is om te reageren op de eindeloze nieuwsgierigheid van zijn zoon.

Mr. O

Back-end-wizard

Achter een vrolijke persoonlijkheid verbergt Mr. O een briljante geest en een duidelijke smaak voor structuur en organisatie. Hij kwam pas een jaar geleden bij het team en zijn bijdrage aan de totstandkoming van het nieuwe platform is van onschatbare waarde geweest.

Als hij niet aan het werk is, is hij een fervent volger van technologienieuws en is hij de trotse vader van 3 slimme kinderen.

Mai

Code engel

Mai is buitengewoon nieuwsgierig, leergierig en houdt van haar werk. De back-end ontwikkeling was ze een beetje zat, dus duikt ze nu ook de front-end in. Ze heeft een diep verlangen om betere code te begrijpen en te schrijven. Ze verliet de universiteit slechts een paar jaar geleden en is al op weg om een getalenteerde full-stack ontwikkelaar te worden.

Ze heeft een nieuwe auto gekocht en houdt ervan om zoveel mogelijk door de regio te reizen.

Fai

Code Fee

Deze mooie jonge vrouw leert snel. Altijd enthousiast om te begrijpen hoe dingen werken, toont ze geleidelijk echte competentie in veel verschillende aspecten van de creatie van SimDif 2. Fai is een toekomstig full-stacktalent, maar geeft ook om de grafische kwaliteiten van haar werk.

Thuis tekent en leest ze graag om haar Engels te verbeteren.

Ning

Administratief medewerker en bedrijfsmoeder

Ning is hier sinds het prille begin in 2009, het doen van de boekhouding, het indienen van de belastingen, het helpen verkrijgen van de BOI-status, visa en werkvergunningen. En net zo belangrijk houdt Ning iedereen gelukkig in moeilijke tijden.

Als ze niet in haar eentje het bedrijf bij elkaar houdt, houdt ze van breien en borduren. Ze is ook een gerespecteerde massagetherapeut.

Stephane

Gebruikerservaring en ondersteuning

Stéphane kwam in 2014 bij SimpleDifferent. Zoals de meeste leden van het team, is hij een man met veel talenten. Hij werkt al 15 jaar in de IT en is verantwoordelijk voor de Japanse vertaling en coördineert het werk van de andere vertalers. Stéphane staat heel dicht bij de behoeften van de gebruiker, hij beantwoordt de hotline en draagt bij aan de conceptie van de toekomst van SimDif.

In zijn vrije tijd speelt hij graag badminton en is hij actief betrokken bij het bestuderen van traditionele Thaise muziek.

Paul

Digitale communicatie

Paul heeft twee keer deel uitgemaakt van SimDif, voor het laatst in 2020. In de afgelopen 20 jaar was het grootste deel van zijn werk in webontwikkeling en digitale communicatie.

Zowel in zijn werk als in zijn persoonlijke leven zie je duidelijk zijn motivatie om de wereld op elk niveau te begrijpen, van concreet tot abstract, en om zijn manier van denken en handelen daarop aan te passen.

Een onderzoekende geest, een open en rigoureuze manier om concepten te organiseren en een diep begrip van de ethiek van SimDif, maken hem tot een geweldige medewerker als het gaat om het ontwerpen van onze commerciële strategie.

In zijn eigen woorden: “Het leven in Thailand heeft me zoveel gegeven: taal, muziek, vrienden, een nieuwe kijk.. Liefde boven alles.. en ik ben ook gezegend door een liefhebbende familie thuis in het VK. Ik ben heel dankbaar."

Anton

Gebruikersondersteuning en juridisch adviseur

Anton is sinds 2014 betrokken als vertaler Russisch en trad in 2020 in dienst bij SimDif. Anton helpt gebruikers met hun vragen en werkt aan vertalingen en belangrijke communicatie met derden.

Anton heeft een juridische achtergrond en leert graag nieuwe vaardigheden. Hij is ook een sportliefhebber met interesses variërend van biljart en tafeltennis tot skateboard- en gymworkouts... en Thais eten ;-)

Eenvoudige verschillende ethiek

De "gebruiker eerst"-benadering

Een deel van de ethiek van Simple Different, het bedrijf achter SimDif, is om zijn gebruikers te begeleiden bij het bouwen van websites. SimDif is ontworpen om gebruikers aan te moedigen om de inhoud te maken en te organiseren die hun lezers zouden willen zien: het is ook de beste manier om een website voor Google te structureren.

SimDif is niet bedoeld als een product dat mensen zouden kopen voordat ze de kans hadden om het te begrijpen.

Maar wat is SimDif eigenlijk?

SimDif-app-pictogram
SimDif-app-pictogram

Een unieke app voor het maken van websites

SimDif is een van de weinige websitebouwers die volledig functioneel is, met dezelfde functies, op een telefoon, computer en tablet. Dit stelt u in staat om schakel eenvoudig van het ene apparaat naar het andere om uw site te bewerken en te publiceren.

SimDif 2 is een app om volledige websites te maken, allemaal vanaf een telefoon zonder enige technische kennis.

Maak een site door pagina's en blokken toe te voegen en vervolgens inhoud toe te voegen. Blokken maken pagina's, pagina's maken sites.

Voor wie is het?

SimDif is voor iedereen die probleemloos een website wil maken. De meeste gebruikers zijn tegenwoordig eigenaren van kleine bedrijven, docenten, studenten, gemeenschappen en clubs, ondernemers en mensen die diensten verkopen.

Waarom is het gemaakt?

Simple Different heeft SimDif 2 ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van mensen over de hele wereld om websites te maken, om gebruikers te helpen hun aanwezigheid op het web op te bouwen en om een platform te hebben om hun site te beheren.

Deze service is al beschikbaar in 13 talen en is ontworpen om te worden vertaald. Dankzij BabelDif (een vertaaltool ontwikkeld naast SimDif 2), kunnen de app en de bijbehorende handleidingen door de eigen gebruikers in veel verschillende talen worden vertaald. Het doel is om zoveel mogelijk talen en culturen te ondersteunen, vooral die welke ondervertegenwoordigd zijn op internet .

Hoeveel kost het?

Er is een gratis versie en voor het eerst ter wereld een eerlijke PPP-geïndexeerde prijs voor de Smart- en Pro-versies. Deze index heet FairDif en maakt het mogelijk om voor elk land de juiste prijs te berekenen.

Hosting en de gidsen zijn gratis voor alle sitetypes.

Om de functies en prijs van elke versie te bekijken waar u zich bevindt, kunt u hier naartoe gaan .