Over Simple Different

Over Simple Different

Menu

Maar wat is SimDif eigenlijk?

SimDif-app-pictogram
SimDif-app-pictogram

Een unieke app voor het maken van websites

SimDif is een van de weinige websitebouwers die volledig functioneel is, met dezelfde functies, op een telefoon, computer en tablet. Dit stelt u in staat om schakel eenvoudig van het ene apparaat naar het andere om uw site te bewerken en te publiceren.

SimDif 2 is een app om volledige websites te maken, allemaal vanaf een telefoon zonder enige technische kennis.

Maak een site door pagina's en blokken toe te voegen en vervolgens inhoud toe te voegen. Blokken maken pagina's, pagina's maken sites.

Voor wie is het?

SimDif is voor iedereen die probleemloos een website wil maken. De meeste gebruikers zijn tegenwoordig eigenaren van kleine bedrijven, docenten, studenten, gemeenschappen en clubs, ondernemers en mensen die diensten verkopen.

Waarom is het gemaakt?

Simple Different heeft SimDif 2 ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van mensen over de hele wereld om websites te maken, om gebruikers te helpen hun aanwezigheid op het web op te bouwen en om een platform te hebben om hun site te beheren.

Deze service is al beschikbaar in 13 talen en is ontworpen om te worden vertaald. Dankzij BabelDif (een vertaaltool ontwikkeld naast SimDif 2), kunnen de app en de bijbehorende handleidingen door de eigen gebruikers in veel verschillende talen worden vertaald. Het doel is om zoveel mogelijk talen en culturen te ondersteunen, vooral die welke ondervertegenwoordigd zijn op internet .

Hoeveel kost het?

Er is een gratis versie en voor het eerst ter wereld een eerlijke PPP-geïndexeerde prijs voor de Smart- en Pro-versies. Deze index heet FairDif en maakt het mogelijk om voor elk land de juiste prijs te berekenen.

Hosting en de gidsen zijn gratis voor alle sitetypes.

Om de functies en prijs van elke versie te bekijken waar u zich bevindt, kunt u hier naartoe gaan .

Persbericht

SimDif 2 is nu uit

De missie van SimDif is altijd geweest om mensen te helpen leren hoe ze een functionele website voor zichzelf kunnen maken. In 2012 werd de app de eerste app voor het bouwen van websites op iOS en Android en sindsdien is deze mond-tot-mondreclame gegroeid.

SimDif 2 zoekt nu berichtgeving en pers om een breder publiek over de hele wereld aan te trekken en meer mensen te helpen goede websites te maken.

SimDif is een project met sociale impact dat erop gericht is zoveel mogelijk mensen in hun kracht te zetten. BabelDif is gemaakt om het mogelijk te maken om de app in een breed scala aan talen te vertalen , en FairDif is opgericht om een eerlijke PPP-geïndexeerde prijs te geven voor de Smart- en Pro-versies. Er is ook een gratis versie.

De prijs van SimDif over de hele wereld aanpassen

Om één eerlijke prijs voor iedereen te creëren, moet voor iedereen een andere prijs worden berekend

SimDif heeft een speciale index gemaakt, FairDif, om de prijs van de betaalde versies te berekenen. Dankzij FairDif wordt de prijs van SimDif aangepast aan de kosten van levensonderhoud in elk land. SimDif lijkt de eerste service op internet te zijn die dit soort adaptieve prijzen strikt toepast. SimDif bevat ook een gratis versie die voor iedereen beschikbaar is.

FairDif - Koopkrachtpariteit toegepast
FairDif - Koopkrachtpariteit toegepast