Over Simple Different

Over Simple Different

Menu

Wat zeggen mensen over SimDif?

Professionele beoordelingen:

2021 - https://www.apkmonk.com/posts/simdif-website-builder-app-review/

" Gezien alle functies die het biedt in de gratis versie, krijgt deze applicatie een solide 9 op 10. Het beste van deze app is dat je je websites kunt bouwen/wijzigen vanaf meerdere apparaten zonder dat je elke keer dat je springt opnieuw hoeft te beginnen op een nieuw apparaat. We raden u ten zeerste aan deze app te proberen als u een website wilt bouwen."


2019 - https://www.androidappsreview.com/website-builder-for-android-app-review/

"Over het algemeen is Website Builder voor Android een buitengewoon goed ontworpen app die presteert op de belangrijkste gebieden die er het meest toe doen: gebruiksgemak, flexibiliteit, mogelijkheden en uitbreidbaarheid"


2017 - https://appslisto.com/website-builder-review/

"De app is positief ontvangen door Android-gebruikers met getuigenissen van fans. Het gebruiksgemak en de eenvoud van de app hebben hem meer downloads en gebruik opgeleverd. Het feit dat je niet iemand anders hoeft in te huren om een website voor je te bouwen bedrijf is de droom van de meeste ondernemers die er zijn en SimDif website builder heeft de droom waargemaakt"


2015 - https://web-builder-app.com/

"SimDif heeft duidelijk heel goed nagedacht over hoe de websites die hun gebruikers maken, daadwerkelijk zullen presteren, zowel voor websitebezoekers als voor zoekresultaten van zoekmachines. Over het algemeen is de combinatie van gebruiksgemak en de consistentie van de mogelijkheden voor het maken van websites op Android, iPhone, iPad en desktop zijn ongeëvenaard."

Gebruikersbeoordelingen en recensies in de Google Play Store:

Stefanie Bollmann
21 november 2018 - ★★★★★
"Ik heb verschillende apps voor het bouwen van websites bekeken voordat ik ervoor koos om SimDif te gebruiken en ik heb nooit spijt gehad van mijn keuze. Het is de beste: eenvoudig te beheren en de website bij te werken vanaf alle apparaten en in een oogwenk te publiceren. Toen ik dingen niet zelf kon oplossen Ik kreeg snelle hulp van een vriendelijk klantenserviceteam. Beveel het 100% aan"


Clive Cooper
19 november 2018 - ★★★★★
"Gezien deze app een eerlijke testrit, zeer indrukwekkend. Het doet precies wat ik verwachtte en het doet het goed. Een zeer intuïtieve applicatie. Ik zie mezelf uiteindelijk voor de pro-versie gaan, maar voor nu is de gratis versie prima. Nou klaar ontwikkelaars."


Danoz Directo
3 november 2018 - ★★★★★
"Uitstekend, gebruiksvriendelijk en met gratis functies, maar ik ga voor een pro-versie omdat ik onder de indruk ben."


Moomin74
28 oktober 2018 - ★★★★★
"Geweldige websitebouwer en hosting-app. Het is erg handig om alles vanuit één app te kunnen beheren."


Chidi Edward Nnaji
1 oktober 2018 - ★★★★★
"SimDif is een van de eenvoudigste manieren om elk type website te bouwen. Zelfs een beginner kan SimDif gebruiken."

Eenvoudig Anders

Het bedrijf

Simple Different Co. LTD werd opgericht in 2009. Het is een zelf gefinancierd bedrijf gevestigd in Chiang Mai, Thailand met een kleine en diverse gemeenschap van talenten van over de hele wereld.

Ze zijn een team van 10 mensen tussen 23 en 52 jaar oud die 4 talen delen - Engels, Thais, Frans, Spaans en het lokale Noord-Thaise dialect.

Ze delen allemaal dezelfde overtuiging in het bouwen van een originele en nuttige app en delen ook dezelfde ethiek bij het definiëren van hun service en het helpen van hun gebruikers.

3 jaar geleden begonnen ze de eerste versie van SimDif te herschrijven en noemden het "de V2". Het is een ingenieus technisch platform dat SimDif 2 en andere soortgelijke projecten kan ondersteunen.