Over Simple Different

Over Simple Different

Menu

Persbericht

SimDif 2 is nu uit

De missie van SimDif is altijd geweest om mensen te helpen leren hoe ze een functionele website voor zichzelf kunnen maken. In 2012 werd de app de eerste app voor het bouwen van websites op iOS en Android en sindsdien is deze mond-tot-mondreclame gegroeid.

SimDif 2 zoekt nu berichtgeving en pers om een breder publiek over de hele wereld aan te trekken en meer mensen te helpen goede websites te maken.

SimDif is een project met sociale impact dat erop gericht is zoveel mogelijk mensen in hun kracht te zetten. BabelDif is gemaakt om het mogelijk te maken om de app in een breed scala aan talen te vertalen , en FairDif is opgericht om een eerlijke PPP-geïndexeerde prijs te geven voor de Smart- en Pro-versies. Er is ook een gratis versie.

Vanaf het begin heeft SimDif de zaken anders aangepakt

Met een duidelijke ambitie om gebruikers op te leiden en te begeleiden om te begrijpen wat een goede website echt maakt. Het is een gebruiksvriendelijke app, zelfs voor mensen die zichzelf als computer analfabeet beschouwen.

SimDif verlegt de focus om te benadrukken wat er echt toe doet - structuur, organisatie en inhoud - en laat mensen zien wat cruciaal is voor een duidelijke en georganiseerde website. SimDif is een ethische service, geen product dat is ontworpen om het valse idee van een website te verkopen.


Er is veel energie en middelen geïnvesteerd in de vereenvoudiging en educatieve aspecten van de app en zijn service


" Nadat we hadden gezien wat SimDif voor zijn gebruikers kan doen, werd het duidelijk dat het een goede zaak zou zijn om het voor iedereen toegankelijk te maken. Dat is precies waarom we 3 jaar geleden begonnen het hele platform opnieuw te bedenken en te herschrijven " - Yorick Vince, CEO-oprichter van Simple Different.

Maar wat is SimDif eigenlijk?

SimDif-app-pictogram
SimDif-app-pictogram

Een unieke app voor het maken van websites

SimDif is een van de weinige websitebouwers die volledig functioneel is, met dezelfde functies, op een telefoon, computer en tablet. Dit stelt u in staat om schakel eenvoudig van het ene apparaat naar het andere om uw site te bewerken en te publiceren.

SimDif 2 is een app om volledige websites te maken, allemaal vanaf een telefoon zonder enige technische kennis.

Maak een site door pagina's en blokken toe te voegen en vervolgens inhoud toe te voegen. Blokken maken pagina's, pagina's maken sites.

Voor wie is het?

SimDif is voor iedereen die probleemloos een website wil maken. De meeste gebruikers zijn tegenwoordig eigenaren van kleine bedrijven, docenten, studenten, gemeenschappen en clubs, ondernemers en mensen die diensten verkopen.

Waarom is het gemaakt?

Simple Different heeft SimDif 2 ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van mensen over de hele wereld om websites te maken, om gebruikers te helpen hun aanwezigheid op het web op te bouwen en om een platform te hebben om hun site te beheren.

Deze service is al beschikbaar in 13 talen en is ontworpen om te worden vertaald. Dankzij BabelDif (een vertaaltool ontwikkeld naast SimDif 2), kunnen de app en de bijbehorende handleidingen door de eigen gebruikers in veel verschillende talen worden vertaald. Het doel is om zoveel mogelijk talen en culturen te ondersteunen, vooral die welke ondervertegenwoordigd zijn op internet .

Hoeveel kost het?

Er is een gratis versie en voor het eerst ter wereld een eerlijke PPP-geïndexeerde prijs voor de Smart- en Pro-versies. Deze index heet FairDif en maakt het mogelijk om voor elk land de juiste prijs te berekenen.

Hosting en de gidsen zijn gratis voor alle sitetypes.

Om de functies en prijs van elke versie te bekijken waar u zich bevindt, kunt u hier naartoe gaan .

Lokalisatie: om talen en culturen te ondersteunen en te promoten

Het grootste deel van de wereld heeft nu toegang tot internet vanaf een telefoon

Te veel mensen worden gedwongen om Engels of een andere veelgebruikte taal te gebruiken, vooral die uit ontwikkelingslanden op internet, omdat er weinig of geen online tools in hun moedertaal zijn. Daarom is het belangrijk om die gebruikers te bereiken en deze taalkundige vergelijking op te lossen.

Een van de kernwaarden van Simple Different is het respecteren en promoten van de rijke diversiteit van de talen en culturen van de wereld, alvorens na te denken over een financiële conversie

SimDif 2 is ontworpen om ondervertegenwoordigde talen en culturen te promoten
SimDif 2 is ontworpen om ondervertegenwoordigde talen en culturen te promoten

Een oprechte onderneming met sociale impact

De toekomst ligt in de hand

De smartphone heeft een revolutie teweeggebracht op het internet. Het aantal internet gebruikers is de afgelopen 3 jaar verdubbeld. 2 miljard NIEUWE internet gebruikers over de hele wereld hebben het web ontdekt, en evenveel mensen zullen dat de komende jaren ook gaan doen.

Een gratis app voor het bouwen van websites, die  vanaf elk mobiel apparaat werkt, in de meeste talen , is een belangrijk hulpmiddel voor empowerment.

SimDif 2 - Een tastbare impact, op 5 cruciale gebieden:

De prijs van SimDif over de hele wereld aanpassen

Om één eerlijke prijs voor iedereen te creëren, moet voor iedereen een andere prijs worden berekend

SimDif heeft een speciale index gemaakt, FairDif, om de prijs van de betaalde versies te berekenen. Dankzij FairDif wordt de prijs van SimDif aangepast aan de kosten van levensonderhoud in elk land. SimDif lijkt de eerste service op internet te zijn die dit soort adaptieve prijzen strikt toepast. SimDif bevat ook een gratis versie die voor iedereen beschikbaar is.

FairDif - Koopkrachtpariteit toegepast
FairDif - Koopkrachtpariteit toegepast

Eenvoudige verschillende ethiek

De "gebruiker eerst"-benadering

Een deel van de ethiek van Simple Different, het bedrijf achter SimDif, is om zijn gebruikers te begeleiden bij het bouwen van websites. SimDif is ontworpen om gebruikers aan te moedigen om de inhoud te maken en te organiseren die hun lezers zouden willen zien: het is ook de beste manier om een website voor Google te structureren.

SimDif is niet bedoeld als een product dat mensen zouden kopen voordat ze de kans hadden om het te begrijpen.

Wat zeggen mensen over SimDif?

Professionele beoordelingen:

2021 - https://www.apkmonk.com/posts/simdif-website-builder-app-review/

" Gezien alle functies die het biedt in de gratis versie, krijgt deze applicatie een solide 9 op 10. Het beste van deze app is dat je je websites kunt bouwen/wijzigen vanaf meerdere apparaten zonder dat je elke keer dat je springt opnieuw hoeft te beginnen op een nieuw apparaat. We raden u ten zeerste aan deze app te proberen als u een website wilt bouwen."


2019 - https://www.androidappsreview.com/website-builder-for-android-app-review/

"Over het algemeen is Website Builder voor Android een buitengewoon goed ontworpen app die presteert op de belangrijkste gebieden die er het meest toe doen: gebruiksgemak, flexibiliteit, mogelijkheden en uitbreidbaarheid"


2017 - https://appslisto.com/website-builder-review/

"De app is positief ontvangen door Android-gebruikers met getuigenissen van fans. Het gebruiksgemak en de eenvoud van de app hebben hem meer downloads en gebruik opgeleverd. Het feit dat je niet iemand anders hoeft in te huren om een website voor je te bouwen bedrijf is de droom van de meeste ondernemers die er zijn en SimDif website builder heeft de droom waargemaakt"


2015 - https://web-builder-app.com/

"SimDif heeft duidelijk heel goed nagedacht over hoe de websites die hun gebruikers maken, daadwerkelijk zullen presteren, zowel voor websitebezoekers als voor zoekresultaten van zoekmachines. Over het algemeen is de combinatie van gebruiksgemak en de consistentie van de mogelijkheden voor het maken van websites op Android, iPhone, iPad en desktop zijn ongeëvenaard."

Gebruikersbeoordelingen en recensies in de Google Play Store:

Stefanie Bollmann
21 november 2018 - ★★★★★
"Ik heb verschillende apps voor het bouwen van websites bekeken voordat ik ervoor koos om SimDif te gebruiken en ik heb nooit spijt gehad van mijn keuze. Het is de beste: eenvoudig te beheren en de website bij te werken vanaf alle apparaten en in een oogwenk te publiceren. Toen ik dingen niet zelf kon oplossen Ik kreeg snelle hulp van een vriendelijk klantenserviceteam. Beveel het 100% aan"


Clive Cooper
19 november 2018 - ★★★★★
"Gezien deze app een eerlijke testrit, zeer indrukwekkend. Het doet precies wat ik verwachtte en het doet het goed. Een zeer intuïtieve applicatie. Ik zie mezelf uiteindelijk voor de pro-versie gaan, maar voor nu is de gratis versie prima. Nou klaar ontwikkelaars."


Danoz Directo
3 november 2018 - ★★★★★
"Uitstekend, gebruiksvriendelijk en met gratis functies, maar ik ga voor een pro-versie omdat ik onder de indruk ben."


Moomin74
28 oktober 2018 - ★★★★★
"Geweldige websitebouwer en hosting-app. Het is erg handig om alles vanuit één app te kunnen beheren."


Chidi Edward Nnaji
1 oktober 2018 - ★★★★★
"SimDif is een van de eenvoudigste manieren om elk type website te bouwen. Zelfs een beginner kan SimDif gebruiken."

Voor de pers

De persmap bevat:

persbericht

App-beschrijving

SimDif 2-pictogram/logo

Schermafbeeldingen voor Android, iPhone en iPad

Eenvoudig Ander logo