Over Simple Different

Over Simple Different

Menu

Eenvoudig Anders

Het bedrijf

Simple Different Co. LTD werd opgericht in 2009. Het is een zelf gefinancierd bedrijf gevestigd in Chiang Mai, Thailand met een kleine en diverse gemeenschap van talenten van over de hele wereld.

Ze zijn een team van 10 mensen tussen 23 en 52 jaar oud die 4 talen delen - Engels, Thais, Frans, Spaans en het lokale Noord-Thaise dialect.

Ze delen allemaal dezelfde overtuiging in het bouwen van een originele en nuttige app en delen ook dezelfde ethiek bij het definiëren van hun service en het helpen van hun gebruikers.

3 jaar geleden begonnen ze de eerste versie van SimDif te herschrijven en noemden het "de V2". Het is een ingenieus technisch platform dat SimDif 2 en andere soortgelijke projecten kan ondersteunen.

Het Simple Different dagelijkse team
Het Simple Different dagelijkse team

De familie

De oprichters zijn Frans en Zwitsers. Vrienden, familie en enkele ontwikkelaars zijn tot op de dag van vandaag aandeelhouders van het bedrijf.

Er werken ook regelmatig enkele belangrijke adviseurs en vertalers samen met het Simple Different-team.

In het afgelopen decennium hebben enkele uitstekende ontwikkelaars deel uitgemaakt van het avontuur. Die teamleden, samen met aandeelhouders, adviseurs, consultants, vertalers en vooral de gebruikers, zijn direct verantwoordelijk voor de kwaliteiten en waarden die SimDif vertegenwoordigt.

Gedurende deze tijd hebben zij een schat aan ervaring opgedaan in het maken en beheren van een website builder app.

Wie is het kernteam van Simple Different?

Het Simple Different Core Team

Eenvoudige verschillende ethiek

De "gebruiker eerst"-benadering

Een deel van de ethiek van Simple Different, het bedrijf achter SimDif, is om zijn gebruikers te begeleiden bij het bouwen van websites. SimDif is ontworpen om gebruikers aan te moedigen om de inhoud te maken en te organiseren die hun lezers zouden willen zien: het is ook de beste manier om een website voor Google te structureren.

SimDif is niet bedoeld als een product dat mensen zouden kopen voordat ze de kans hadden om het te begrijpen.